top of page
Aktuellt

Kvarter A: Brf Borgh 
Kvarteret är färdigställt och innehåller 52 bostadsrätter, hyresrätter och trygghetsbostäder. Hemköp finns i entrévåningen. 


Kvarter B: SoHå 
Kvarteret innehåller ett äldreboende, bostäder med särskilt stöd, 52 hyresrätter och 24 bostadsrätter. I entrévåningen finns Nordic Wellness, en grekisk restaurant, en godisaffär och en skönhetssalong. Hyresrätterna hyrs ut genom HomeQ.


Kvarter C: Sverigehusets Kubik & Brf Göthe 
Kvarteret innehåller 236 bostadsrätter fördelade på två bostadsrättsföreningar. 


Kvarter D: Avant 
Kvarteret färdigställs under 2023. Kvarteret kommer bestå av 86 bostadsrätter och 119 hyresrätter. Hyresrätterna hyrs ut via HomeQ.

 

Förskolan:

Göteborgs Stad Lokalförvaltningen har byggt en ny förskola med fyra avdelningar samt tillagningskök för Göteborgs Stad Förskoleförvaltningen. 

 

Vill du veta mer?

Registrera din mailadress så håller vi dig uppdaterad. När vi säljstartar, börjar bygga eller med lite trevlig fakta om vad som händer i området. Ytterligare information om ditt framtida boende finns på respektive bostadsutvecklares 
hemsida.

Vi som utvecklar Lundbypark

Söker du nytt boende på en ny spännande plats? För mer information om de olika byggprojekten och för att lämna intresseanmälan, vänligen besök respektive projektsida.

F-O-P.png
2Asset 2svh.png
Jag vill veta mer
bottom of page