top of page
Aktuellt

Kvarter A: Brf Borgh 
Husresningen är klar. Invändiga kompletteringsjobb kommer pågå parallellt och första inflytt är planerad till sommaren 2021. Till hösten kommer Hemköp att öppna i entrévåningen. I kvarteret finns bostadsrätter, hyresrätter och trygghetsbostäder.

Kvarter B: SoHå 
Husresning pågår. Invändiga arbeten är påbörjade. Kvarteret kommer att färdigställas mellan december 2021 och mars 2022. Kvarteret kommer att innehålla ett äldreboende, bostäder med särskilt stöd, hyresrätter och bostadsrätter. I entrévåningen kommer Nordic Wellness att öppna, en grekisk restaurant, en godisaffär och en frisörsalong.

Kvarter C: Sverigehusets Kubik & Brf Göthe 
Kvarteret är färdigställt och innehåller bostadsrätter. 


Kvarter D: Avant 
Byggnation påbörjades i februari 2021 med markarbeten. Pålning kommer att pågå från mitten på mars 2021. Inflyttning beräknas ske mellan december 2022 – och hösten 2023. Kvarteret kommer innehålla hyresrätter och bostadsrätter.

 

Förskolan:

Göteborgs Stad Lokalförvaltningen bygger en ny förskola med fyra avdelningar samt tillagningskök för Göteborgs Stad Förskoleförvaltningen. Förskolan beräknas stå klar hösten 2021. 

 

Vill du veta mer?

Registrera din mailadress så håller vi dig uppdaterad. När vi säljstartar, börjar bygga eller med lite trevlig fakta om vad som händer i området. Ytterligare information om ditt framtida boende finns på respektive bostadsutvecklares hemsida.

stycke. Klicka här när du vill lägga till din egen text och redigera mig. Det är lätt.

Vi som utvecklar Lundbypark

Söker du nytt boende på en ny spännande plats? För mer information om de olika byggprojekten och för att lämna intresseanmälan, vänligen besök respektive projektsida.

F-O-P.png
2Asset 2svh.png
Jag vill veta mer
bottom of page